این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ثبت نام در همایش
جهت ارسال مقاله و حضور در کنگره، در
سامانه کاربران ثبت نام نمایید.

پوستر همایش

برگزارکنندگان

-------------------------------

---------------------------

_____________________
حامیان

-------------------------------
| اطلاع رسانی > اخبار >

اعلام نتایج نهایی داوری مقالات

به اطلاع پژوهشگران عزیز می رساند نتایج نهایی داوری خلاصه مقالات همایش...

به اطلاع پژوهشگران عزیز می رساند نتایج نهایی داوری خلاصه مقالات ششمین همایش تحصیلات تکمیلی و دومین همایش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شرح زیر می باشد، شما عزیزان می توانید با دانلود فایل های مربوطه از وضعیت مقاله خود مطلع شده و نسبت به ثبت نام نهایی از طریق پورتال خود در سایت اقدام نمایید.

لطفا به موارد زیر توجه نمایید:

- جهت ثبت نام نهایی از طریق پورتال خود وارد بخش خدمات گردیده و براساس مقاله خود وضعیت خود را انتخاب نمایید.
- در صورت تمایل به سرو غذا در محل برگزاری همایش از منوی غذای همایش غذای روزهای مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
- در صورتی که مقاله ای برای این همایش نفرستاده اید می توانید از طریق قسمت شرکت کننده آزاد اقدام نمایید.
- موارد توضیح داده شده در قسمت خدمات را به صورت کامل مطاله نمایید.

- پس از انتخاب موارد مورد نظر نسبت به پرداخت هزینه از طریق فیش بانکی به شماره حساب سيبا بانك رفاه به شماره حساب 2138141656009 با شناسه 223456789792 بنام درآمدهای غیر درمانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكي مشهد اقدام نمایید و اسکن فيش واریزی را از طریق قسمت ارسال فیش ارسال نمایید.

توجه داشته باشید که اصل فیش واریز را روز همایش به مسئول پذیرش تحویل نمایید.

- مهلت ثبت نام در همایش تا تاریخ 15 اسفند 94 می باشد.

- با توجه به برگزاری همایش برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اسکان تدارک دیده نشده است لذا عزیزانی که از سایر شهرها تشریف می آورند اسکان برعهده خودشان می باشد.

جهت مشاهده روی هر قسمت کلیک نمایید:

همچنین جهت مشاهده برنامه کلی همایش می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

بازگشت1394/12/09
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !